Will it blend?Budući da se u posljednje vrijeme na ovim stranicama vrlo često mogu pročitati tekstovi koji nose predznak "nemo'š vjerovat'" postalo je jasno da sam'štonije ekipa ima običaj posjećivati i one najčudnije stranice u potrazi za zabavom, a upisivanje najopskurnijih pojmova u Google također im nije strano. Tako smo nedavno imali prilike svjedočiti o tome kako je Janko vješto pronašao najlonke za muškarce, bilo je riječi i o super jastučićima kojima možete napuhnuti dojke, a danas smo nabasali na stranicu koja se bavi miksanjem raznovrsnih stvari. Pa da ne dužimo previše, prijeđimo odmah na stvar, da se upoznate sa sadržajem ove nadasve zanimljive stranice.
miksanje ipodaStranica o kojoj je riječ nosi naziv Will It Blend?, a da ju posjetite dovoljan vam je samo klik na ime. A sada, što vas tamo očekuje…
Prije svega, očekuje vas gomila kratkih video clipova sortiranih u dvije grupe: ''nemojte ovo pokušavati kod kuće'' i ''pokušajte ovo kod kuće''. Odmah je jasno da one stvari koje možete pokušati kod kuće ne mogu biti tako zanimljive, pa vam preporučujemo da odaberete onu drugu opciju, a tamo je cijeli sijaset zanimljivosti. Svaki od navedenih clipova počinje zanimljivim (i na prvi pogled dobronamjernim) čičicom koji pokušava smiksati najčudnije stvari u stolnom mikseru (blenderu), pa tako na red dolazi iPhone, metla, žarulje, upaljači, Rubikova kocka, figurice akcijskih junaka, lopte, loptice za golf, školjke i još mnoštvo stvari za koje vam nikada ne bi palo ni na pamet da ih ubacite u blender. Već spomenuti, glavni junak ovih clipova, sve to radi samo s jednim ciljem, da dokaže vama i sebi ''Will It Blend?''.

Miksanje iPhonea
Tako smo pregledavajući ove clipove došli do sasvim novih i neprocjenjivo važnih spoznaja, kao, primjerice, što točno ostane od iPhonea nakon 30 sekundnog susreta s noževima ili koliko je potrebno upaljačima da eksplodiraju ako ih miksate.
No, svako ostalo opisivanje bi bilo suvišno, jednostavno posjetite stranicu i pogledajte bar neke od 100-tinjak clipova (iako vjerujemo da ćete ih pogledati sve), a ako mislite da i vi možete izvesti nešto od predstavljenoga, odmah na toj stranici možete obaviti narudžbu takvoga super-blendera.

Will it blendMoramo samo zamoliti, da ako kojim slučajem budete stradali na bilo koji način pokušavajući nešto od ovoga kod kuće, nemojte govoriti da ste o tome pročitali kod nas, već da ste slučajno nabasali na tu stranicu.










GG
12.11.2008. u 16:20 • 2 KomentaraPrint#