Pokazivanje Jednostavno pokazivanje srednjeg prsta osobi koja vas je uvrijedila ili naživcirala više nije dovoljno? Predstavljamo vam Umbillical Brothers, australski komičarski duo, koji u jednom od svojih urnebesnih skečeva naizmjenično pokazuju jedan drugome srednji prst, ali na maštovite i originalne načine. Pogledajte, možda i sami dobijete inspiraciju...



Inače, Umbillical Brothers čine David Collins i Shane Dundas, a upoznali su se na pomalo netipičan način - David je nehotice slomio Shaneov nos u sklopu vježbe na Western Sydney sveučilištu. Nakon toga su se sprijateljili i počeli zajedno raditi. Njihovi zanimljivi performansi kombiniraju mimiku s običnim dijalozima i zvučnim efektima. Ponekad sudjeluje i publika, koriste se lutke, razni rekviziti te igra svjetla, a sve to može dati zanimljive rezultate, što je posebice vidljivo u idućem skeču.



Duo ovoga mjeseca nastupa u Amsterdamu i Berlinu, pa ako ste u blizini, svakako ih pogledajte, a točan raspored možete provjeriti na njihovoj službenoj stranici.

MiB
16.01.2009. u 15:20 • 4 KomentaraPrint#